ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ

Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έρχεται σαν λυκειάρχης, που βάζει βαθμούς, ο Υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας δηλώνει πως στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά.

«Η κυβέρνηση Σαμαρά εργάζεται με περισσότερη πυγμή πάνω στην μεταρρυθμιστική διαδικασία και όλοι μας ξέρουμε ότι αυτό βοηθά την συνολική προσπάθεια», δήλωσε σε συνέντευξή

του στην εφημερίδα «Real News».

Καθότι συνόδευε την καγκελάριο της Γερμανίας κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα,  ο  Χανς – Γιόαχιμ Φούχτελ έσπευσε να δείξει το φιλικό του πρόσωπο προς ελληνικό λαό, αλλά και σε όσους διαδήλωναν εκείνη την μέρα. Έτσι, είπε: «Ενημερωθήκαμε για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και είδαμε ότι οι άνθρωποι ζητούν προσοχή για τις μεγάλες ανησυχίες και ανάγκες».

Έθιξε το ζήτημα της γραφειοκρατίας, τονίζοντας ότι «προβλήματα δημιουργούνται λόγω των μεγάλων διαδρομών στις αποφάσεις του πολύ ισχυρού κεντρικού συστήματος». Εξήγησε, πως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην διαχείριση απορριμμάτων στους δήμους και υπογράμμισε ότι το έργο του αφορά σε πρώτη φάση σε τομείς, που η παρέμβαση δεν χρήζει νομοθετικών αλλαγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα