ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Η απουσία του Ομπράντοβιτς από τον εφετινό Παναθηναϊκό είναι εμφανέστατη κάτι που τονίζει και ο «παλιός» της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Στην απουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη νέα σελίδα που γυρίζει ο Παναθηναϊκός στάθηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αρχικά ο ηγέτης των κυπελλούχων υποστήριξε ότι «είναι μία νέα σελίδα για όλους. Tα

πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί. Πρόκειται για κάτι διαφορετικό, πρέπει όμως να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και επειδή είμαστε πολλοί νέοι παίκτες να καταφέρουμε να γίνουμε ένα σύνολο».

Αναφερόμενος στους στόχους του Παναθηναϊκού, είπε πως «αναμφίβολα η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Στην Ευρωλίγκα ξεκινάμε από διαφορετική βάση, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πολύ σημαντικό είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να παρουσιαστεί η ομάδα πιο έτοιμη. Σίγουρα χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου και υπομονή γιατί η ομάδα είναι καινούρια, εμείς θα παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για να κρατήσουμε τον παναθηναϊκό ψηλά».

Τέλος κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παραδέχθηκε ότι «σε όλους θα λείψει ο κύριος Ομπράντοβιτς. Σαφώς τα χρόνια που ήμασταν μαζί ήρθαν πολλές χαρές. Τώρα ξεκινά μια καινούρια σελίδα. Ενωμένοι να συνεχίσουμε την ίδια πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα