«Δεν εκβιάζουμε-Δεν ανεχόμαστε παιχνίδια σε βάρος μας»

21:10 2/4/2013 - Πηγή: Matrix24

«Δεν πιστεύουμε ότι τα διάφορα τέτοιου είδους σχόλια προέρχονται και εκφράζουν τον κ. Σαμαρά» λένε διαψεύδοντας την «μυστική συνάντηση» και τονίζοντας πως όλες οι συναντήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι επίσημες και ανακοινώνονται.

Θεωρούν πάντως αυτονόητο το δικαίωμα του ΠΑΣΟΚ να έχει επαφές με τη ΔΗΜΑΡ και τη ΝΔ όπως αυτές που είχε σήμερα αντιπροσωπεία του με αντικείμενο

την καταπολέμηση της ανεργίας.

«Έχουμε τοποθετηθεί για την προοπτική συνεργασίας της Κεντροαριστεράς» τονίζουν στελέχη της Ιπποκράτους, « αν κάποιοι ενοχλούνται στο Μέγαρο Μαξίμου ας φροντίσουν να λειτουργούν γρήγορα οι μηχανισμοί συνεννόησης» επισημαίνουν εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους για τα σχόλια που κυκλοφορούν. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζει κανέναν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα αντίθετα έχει ζητήσει την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας, κανόνες λειτουργίας αλλά και συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κυβέρνηση, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει τετελεσμένα. «Δεν κάνουμε εκβιασμούς αλλά δεν θα ανεχτούμε και παιχνίδια εις βάρος μας» υποστηρίζουν τονίζοντας ότι στις κυβερνήσεις συνεργασίας η ευθύνη ανήκει στους επικεφαλής αυτών που τις συγκροτούν.

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» λένε με νόημα στο ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα