«Χαρά μου να ”ανατινάζω” τα ραντάρ» έγραφε ο μηχανοδηγός

Ο 52χρονος οδηγός Φρανσίσκο Χοσέ Γκαρθόν, ο οποίος είχε εμπειρία 30 χρόνων, είναι στο νοσοκομείο υπό αστυνομική επιτήρηση, αλλά δεν έχει συλληφθεί. Πάντως παραδέχτηκε ήδη ότι έτρεχε με ταχύτητα 190 χιλιομέτρων σε μία στροφή στην οποία το όριο ταχύτητας είναι τα 80 χιλιόμετρα.

Μάλιστα υπερηφανευόταν στο facebook για τις υψηλές ταχύτητες που έπιανε, ενώ έχει αναρτήσει και σχετικη φωτογραφία με το κοντέρ στα 200 χιλ.! Πολλές εφημερίδες δημοσίευσαν αποσπάσματα από το λογαριασμό του, ο οποίος έκλεισε νωρίς την Πέμπτη.

Η εφημερίδα

ABC έψαξε και βρήκε το προφίλ του και στο Facebook και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία. Στα σχόλια με ημερομηνία 8 Μαρτίου του 2012, ο Φρανσίσκο λέει στο φίλο του ότι το κοντέρ είναι στο όριο και δεν μπορεί να τρέξει περισσότερο γιατί θα του κόψουν πρόστιμο. Συγκεκριμένα έγραφε «είναι χαρά μου να «ανατινάζω» τα ραντάρ, προσπερνώντας τα. Το πρόστιμο για την εταιρία θα είναι μικρό».

Πάντως, οι εκπρόσωποι των συνδικάτων των σιδηροδρόμων δήλωσαν ότι είναι πολύ νωρίς για να πουν αν ο οδηγός φέρει ευθύνη. «Το ανθρώπινο λάθος είναι πάντα μια πιθανότητα, και για να αποφεύγονται τα ανθρώπινα λάθη, τι έχουμε; Έχουμε την τεχνολογία», δήλωσε ο Μιγκέλ Άγχελ Γκιλέρο υπεύθυνος της ένωσης UGT.

Keywords
Τυχαία Θέματα