«ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΝΕΤΑΙ»

Έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ ήδη έχουν γίνει συσκέψεις σε «γραφεία-γιάφκες» και για το βράδυ ετοιμάζονται κι άλλες σε σπίτια και ταβέρνες. Η ανησυχία που επικρατεί είναι μεγάλη.
Φοβούνται ότι θα τρέξουν σύντομα οι εξελίξεις και δεν αποκλείουν να τεθεί ευθέως από κάποιους ακόμη και θέμα αμφισβήτησης της ηγεσίας του Βενιζέλου.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί είναι η απορία διακεκριμένου βουλευτή

και πρώην υπουργού όπως εκφράστηκε σε συγκέντρωση στελεχών που έγινε στο γραφείο του. «Καλά χαπακωμένοι ήταν όταν την έγραφαν αυτή την ανακοίνωση; Δεν την είδε ο Βαγγέλης; Δεν του είπαν τίποτα η Φώφη και ο Δατσέρης που είναι για τα θέματα επικοινωνίας;» Μάλιστα όπως εξήγησε στους συνομιλητές του με την ανακοίνωση «άθελά τους καρφώνονται, αφού αναφέρονται σε ναυτιλιακές καταθέσεις, άρα γνώριζαν ποιοι ήταν στη λίστα, ενώ προηγουμένως υποστήριζαν ότι αγνοούσαν το περιεχόμενό της».

Για το τι πρόκειται να γίνει εφεξής στο ΠΑΣΟΚ και ποιες είναι οι δικές του προθέσεις ο διακεκριμένος βουλευτής είπε στους συντρόφους του ότι «δεν είναι ώρα για βιαστικές κινήσεις. Ο Βαγγέλης κάθε μέρα που περνά θα εξαερώνεται» και τους έδωσε νέο ραντεβού για τη Δευτέρα, με την υπενθύμιση «να είμαστε όμως σε καθημερινή επαφή γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα