Μπαρτζώκας: Θέλαμε πολύ τη νίκη

22:40 4/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, εστίασε στο μαχητικό πνεύμα και το πάθος των παικτών του, κάνοντας την ανάλυση του μεγάλου ντέρμπι.

«Το κλασικό ελληνικό ντέρμπι έγινε σε καλή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μάς έσπρωξε στη νίκη και ήταν σε απολύτως αθλητικό πλαίσιο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά εμείς στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ελέγξαμε τον ρυθμό. Απλώς πολλές φορές δεν είχαμε την ψυχραιμία για να τελειώσουμε τις φάσεις.

Αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Αξίζουν συγχαρητήρια, αφού δεν παράτησε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα μου και τους παίκτες».

 

Και συνέχισε: «Το inside game δεν το έχουμε γιατί δεν έχουμε τέτοιο παίκτη. Αυτό που επιδιώξαμε ήταν να κυκλοφορήσουμε με πάσες από μέσα προς τα έξω και σε μεγάλο βαθμό το κάναμε καλά, είχαμε ισορροπία. Κάθε μέρα, προπόνηση και αγώνας είναι προσπάθεια βελτίωσης. Έχουμε κρίσιμα συνεχόμενα παιχνίδι και να πρέπει να τα δούμε διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός όταν παίζει ο Σχορτσανίτης έχει την επιλογή να αγωνίζεται με τον Μασιούλις στο 4 και τον κάνει ευάλωτο σε άλλα σημεία. Έχει πολλά συν και πλην. Αυτό που μετράει είναι η διάθεση, πόσο θέλεις να κερδίσεις. Αυτό που μετράει είναι πόσο θες τη νίκη και εμείς την θέλαμε».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα