Μπαρτζώκας: «Δεν θέλουμε να ξαναπαίξουμε χωρίς κόσμο»

Όπως τόνισε ο προπονητής των ερυθρόλευκων «είναι ατυχές που παίζουμε χωρίς κόσμο και είχαμε πει πως αυτό είναι κάτι που δεν θέλαμε να ξανασυμβεί».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι σημείωσε πως «θέλουμε να ολοκληρώσουμε με νίκη δοκιμάζοντας κάποια νέα πράγματα στην τακτική μας. Αυτό το ματς και το επόμενο με τη Ζιελόνα Γκόρα, θα τα χρησιμοποιήσουμε για να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Σίμονς στην 12άδα και θέλουμε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Η Σιένα έχει φτάσει

στο σημείο, αν νικήσει τη Μάλαγα την τελευταία αγωνιστική να μπορεί να περάσει ως τρίτη. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα».

Ο κ. Μπαρτζώκας υπογράμμισε ακόμα ότι «τα ριμπάουντ είναι ένα στοιχείο που μας απασχολεί. Η ανάλυση που έχουμε κάνει είναι πως είναι θέμα και των περιφερειακών. Η στατιστική μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι. Δουλεύουμε πολύ σε αυτόν τον τομέα. Πριν από το ματς με την Μπάγερν είχαμε την καλύτερη άμυνα, καθώς αναγκάζαμε τους αντιπάλους μας να ρίχνουν τα ποσοστά τους. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού».

Για τον τρόπο παιχνιδιού και τις επιλογές του Ολυμπιακού επισήμανε: «Χαίρομαι που παρατηρείτε πως παίζουμε γρήγορα. Νομίζω πως είμαστε καλύτεροι στο transition από πέρσι. Και στο πέντε εναντίον πέντε, έχουμε παίκτες όπως ο Λοτζέσκι που δεν κρατούν πολύ την μπάλα. Είμαστε η πρώτη ομάδα στα μπλοκ στην Ευρωλίγκα. Έχουμε τον πρώτο μπλοκέρ στην Ευρωλίγκα, τον Ντάνστον. Υπάρχουν και οι αλλοιώσεις που δεν αποτυπώνονται στη στατιστική».

Keywords
Τυχαία Θέματα