Άστραψε και βρόντηξε ο Μίτσελ

20:43 4/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών τόνισε στη Nova: «Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το αποκορύφωμα θα είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα, το έχουμε κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο. Επίσης έχουμε φτάσει στα ημιτελικά μίας διοργάνωσης όπως το Κύπελλο, η οποία είναι

πάρα πολύ δύσκολη διοργάνωση για μας. Έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία μεγάλους αντιπάλους και επίσης έχουμε καταφέρει να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας θα λέγαμε, στην Ευρώπη.

Παρ' όλα αυτά φαίνεται πως δεν υπάρχει ικανοποίηση απ' όλα αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, παρ' όλο το γεγονός ότι έχει πετύχει πάρα πολλά ρεκόρ φέτος. Φαίνεται πως αυτό έχει να κάνει με τις προσδοκίες που έχουμε για την ομάδα μας. Για πρώτη και τελευταία φορά θα μιλήσω για τη δουλειά μου και για τον εαυτό μου, κάτι που δεν συνηθίζω, που το κάνω πάρα πολύ σπάνια και δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Το πώς έχει εξελιχθεί η φετινή χρονιά μετά την περασμένη σεζόν, όπου επίσης ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει το πρωτάθλημα και με μία πολύ καλή δουλειά από τον προηγούμενο προπονητή, πιστεύω πως σαν εικόνα μέσα στα παιχνίδια μας, σαν μέγεθος της ομάδας, σαν επιτυχίες που έχει η ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές που έχουν πουληθεί, τα λεφτά που έχουν ξοδευτεί φέτος για την ομάδα, πιστεύω πως υπάρχει μία σαφής πρόοδος.

Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά. Αν υπάρχει κόσμος όμως ο οποίος είναι ανικανοποίητος απ΄αυτό, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος άλλος προπονητής που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα. Ας έρθει και ας τα κάνει. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για τον εαυτό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα