ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΚΟΡΑΦΑ

Η Σοφία Σακοράφα είναι στα πάνω της αυτό τον καιρό. Εξελέγη πρώτη βουλευτίνα στη Β’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας αριθμό σταυρών που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της Αριστεράς.

Αρκεί μόνο να σας ενημερώσω ότι η Σακοράφα πήρε διπλάσιους σταυρούς από τον δημοφιλέστερο και πρώτο στη Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ,

Ανδρέα Λοβέρδο. Έτσι, στη χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, η υποψήφια στη Β’ Αθήνας ήταν εκείνη που άνοιξε τη συγκέντρωση, χαιρετίζοντας πριν ανέβει στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, αν και η Σακοράφα δεν μίλησε πάνω από 7 λεπτά, ο λόγος της ήταν πολύ «καθησυχαστικός» και υποτονικός, με αποτέλεσμα να ακουστεί, ως σύνθημα, το όνομα του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο φώναζαν αρκετοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που… είχαν βαρεθεί να ακούν το μειλίχιο λόγο της Σοφίας Σακοράφα. «Ο παππούς, τελικά, είναι αλλιώς», σχολίαζαν μετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενοι στον Μανόλη Γλέζο, που είχε ανοίξει την προηγούμενη προεκλογική συγκέντρωση στην Ομόνοια και είχε καταφέρει, παρά τα 92 χρόνια του, να «ζεστάνει» το πλήθος για τον ερχομό του Αλέξη Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα