Αποκλεισμό από το forum με Μέρκελ - Σαμαρά καταγγέλλει η ΓΣΕΒΕΕ

«Σε απαράδεκτο αποκλεισμό της ΓΣΕΒΕΕ - η οποία εκπροσωπεί 600.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις - από το forum των θεσμικών εκπροσώπων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών προχώρησε η κυβέρνηση», σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συνομοσπονδία.

Συγκεκριμένα στο forum το οποίο πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή

της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ και θέμα «Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε συνθήκες κρίσης οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» η ΓΣΕΒΕΕ δηλώνει ότι δεν προσεκλήθη.

«Προφανώς οι κυβερνητικοί διοργανωτές ενοχλημένοι από τις παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ δεν ήθελαν να δοθεί η πραγματική εικόνα των επιπτώσεων που έχει η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική - με τις ευλογίες της κας Μέρκελ - της ασφυκτικής λιτότητας η οποία έχει οδηγήσει σε κλείσιμο 250.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 1 στις 2 στο πρόθυρα της εξαφάνισης. Και φυσικά οι κυβερνητικοί διοργανωτές δεν ήθελαν να ακουστούν στο forum οι αναπτυξιακές προτάσεις που έχει καταθέσει η ΓΣΕΒΕΕ τεκμηριωμένες μάλιστα με μελέτες του Ινστιτούτου των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων(ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ)" αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα