Απόδραση από την Ελλάδα με τους AbOvo

Ένα δρώμενο ειδικά φτιαγμένο για να παιχτεί σε έναν χώρο μετάβασης. Τρεις άνθρωποι φτάνουν στο αεροδρόμιο με σκοπό να εγκαταλείψουν για πάντα την Ελλάδα. Αναζητούν μέλλον κάπου αλλού, αλλά η παλιά τους ζωή δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν εδώ. Τι θα κάνουν; Θα μείνουν ή θα αποδράσουν;

Οι AbOvo είναι μια από τις πιο δραστήριες και πιο δημοφιλείς θεατρικές ομάδες

της Αθήνας. Με σπουδές σωματικού θεάτρου στο Λονδίνο, τα μέλη της ομάδας καλλιεργούν και αναπτύσσουν εδώ και 8 χρόνια ένα ξεχωριστό είδος devised θεάτρου. Από το 2004 που ξεκίνησαν έχουν ανεβάσει εννέα παραστάσεις («Εκεί, εκεί στην Κόλαση», «Μαμά Ελλάδα²», «Το Ίδρυμα» κ.α.), έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνουν το Bob Theatre Festival που, από το 2008, συγκεντρώνει και αναδεικνύει τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς.

INFO: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, Σπάτα, 210 3531000, 210 3537228, www.aia.gr. Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, 13:00-15:00. Επίπεδο Αναχωρήσεων- Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου-Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης. Είσοδος ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα