ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ

17:45 6/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Γιώργος Αφρουδάκης και Νίκος Δεληγιάννης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Εθνική πόλο μετά το τέλος του αγώνα με τους Αυστραλούς.

Μετά τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και οι Νίκος Δεληγιάννης και Γιώργος Αφρουδάκης γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την Εθνική ομάδα πόλο.

«Είναι δύσκολο να αποχωρήσεις όπως ονειρεύεσαι. Δυστυχώς η αποχώρηση ήρθε με τον πιο οδυνηρό τρόπο, όμως έτσι είναι η ζωή. Υπάρχουν πολύ μεγάλοι αθλητές που αποχώρησαν χωρίς να διαλέξουν τον τρόπο», τόνισε ο 36χρονος φουνταριστός.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Δεληγιάννης είπε: «Δεν μπορείς να

κατεβαίνεις σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας και να έχουμε τέτοια προσέγγιση. Σπάνια θυμάμαι τέτοιο παιχνίδι από την εθνική ομάδα σε τόσο σημαντικό αγώνα. Το 2000 είχαμε μία παρόμοια αποτυχία, όμως η ομάδα ανανεώθηκε, έβαλε καινούριους στόχους και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να ανέβει τέταρτη στον κόσμο, την επόμενη χρονιά ήταν τέταρτη στους Ολυμπιακούς και μετά πήρε μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πρέπει πάλι να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος, με όραμα να ξαναπάει η ομάδα ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα