ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ…

-Η αφρόκρεμα της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου συνεχίζει τις ανάλαφρες συνήθειες της ενώ μόλις 3 στους 10 Έλληνες θα δουν θάλασσα φέτος-

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

*Ο Σάκης Ρουβάς στη Μύκονο να τραγουδά, να χορεύει, να είναι σα να μη πέρασε μια μέρα τη τελευταία 20ετια από πάνω του και πάνω απ τη χώρα! Ίδιος αυτός! Αναλλοίωτος! Φαγιούμ στο πέρασμα του χρόνου! Ίδιο και το κοινό, μεταξύ 16 με 23 να χορεύει και να παραληρεί με το ίνδαλμα του!

*Επίσης σα χτες μου φαίνεται που ούρλιαζα και εγώ «Σάκηηηηηηηη».

Τώρα σπάει η φωνή μου απ την ηλικία! Ούτε να το ψιθυρίσω…

Έλλη Κοκκίνου, η Σίσυ Χρηστίδου, η Δέσποινα Καμπούρη και η Μαρία Κορινθίου περνάνε ωραία, γλεντάνε πολύ, γαλανέ, μαυρίζουν, κάνουν καλοκαίρι στην Σκιάθο και φωτογραφίζονται για το τουίτερ. Σαιτ, μπλοκ και περιοδικά παίρνουν τις φωτογραφίες και κάνουν θέμα τα μπάνια των κοριτσιών του λαού.

*Αντίθετα οι στατιστικές λένε πως 3 στους 10 Έλληνες πάνε διακοπές φέτος και εγώ φαίνεται έχω φίλους φτωχούς και ανήκουν στους 7 στους 10! Και ούτε εξοχικά έχουν (ρεμάλια!) να με καλέσουν!

Ζέτα Μακρυπούλια έχει γενέθλια ενώ ψώνισε έπιπλα από μαγαζί της Ερυθριάς για το σπίτι της στην Πάρο, όπου δείχνει φέτος ως νησί να συσπειρώνει τους επιβιώσαντες σελέμπριτις αυτού του έθνους.

*Ο Λιάγκας κάνει προτάσεις για τον τουρισμό αυτής της χωράς, να αξιοποιήσει τους χολιγουντιανούς σταρ που είναι εδώ για διακοπές ώστε να διαφημίσουν τη χώρα μας και όχι την Χαβάι ας πούμε της δικής τους χωράς. Επίσης βρίσκει πολύ όμορφη την κ. Κεφαλογιάννη –αλλοίμονο!

*Αύριο βγαίνουν όσα περιοδικά έχουν κατορθώσει να επιβιώσουν (κάνα δυο δηλαδή), άρα θα χουμε νέα απ τις διακοπές της Μονόγαμη στην Αχλα.

*Η Ρούλα Κορομηλά είναι διακοπές αποδεικνύοντας πως άμα δε θες να σε βρουν οι παπαράτσι, πολύ απλά… σε βρίσκουν!

*Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε καλοκαιρινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 που πηρέ απόφαση κάτι να παίξει επιτέλους εκτός απ το Καφέ της Χαράς και το Κωνστνατίνου και Ελένης! Μια χαρά τα πήγε από τηλεθέαση αλλά κυρίως από εντυπώσεις με μια εκπομπή καλοδεχούμενη και χωρίς προκλητικά θέματα, αντίστοιχη των καιρών.

Θέλει, όμως, η ίδια να επιστρέψει στην παρουσίαση μιας καθημερινής εκπομπής;

*Η Κατερίνα Καραβάτου πάλι, μιλεί στον Τάσο Θεοδωρου στην Κύπρο, από τις διακοπές της στην Κρήτη και λέει πως “με όλη αυτήν τη μεγάλη αλλαγή που μου συνέβη, δεν μπορώ να σου πω πως ξυπνούσα και έλεγα πως θέλω να πάω για δουλειά. Όμως αναπολώ ωραίες στιγμές από την εκπομπή, γιατί ήμασταν και μια ωραία παρέα. Επίσης, χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να αναπολώ ωραία πράγματα, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πάντως, θα επιστρέψω και στη δουλειά…Η τηλεόραση είναι μια κανονική δουλειά. Έχει, βέβαια, ως διαφορά τον παράγοντα της έκθεσης στον κόσμο. Αλλά έχει δουλειά πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Δεν είναι μόνο φρου φρου και αρώματα. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι και το πιο δύσκολο βέβαια”.

*Όχι. Το καλύτερα πληρωμένο ήταν όμως όταν το κάνετε. Γιατροί που σώζουν ζωές ανθρ

Keywords
Τυχαία Θέματα