ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ Η «ΚΡΥΜΜΕΝΗ» ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ

19:10 2/7/2012 - Πηγή: Matrix24

«Αλαζονική,υπρεροπτική και σπάταλη». Με αυτούς τους επιθετικούς προσδιορισμούς χαρακτηρίζει τη Βίκυ Σταμάτη ένας συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος επί 28 χρόνια υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Αντίθετα, ο ίδιος μάρτυρας που εξετάστηκε στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου είχε μόνο καλά

λόγια να πει για την επίσης προφυλακισμένη κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Και ενώ από το ανακριτικό γραφείο στην Ευελπίδων έχουν εξεταστεί διάφοροι μάρτυρες υπεράσπισης των ήδη προφυλακισμένων κατηγορουμένων, στο στόχαστρο της δικαιοσύνης βρίσκονται νέες άγνωστες μέχρι τώρα εταιρείες,αλλά και τραπεζικοί λογαριασμοί και ακίνητα τα οποία φέρονται να έχουν σχέση με τον βασικό πρωταγωνιστή της ιστορίας. Ο δικαστικός λειτουργός έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά αιτημάτων δικαστικής συνδρομής προκειμένου να ερευνήσει κάθε πτυχή της υπόθεσης, πριν προχωρήσει στο τελευταίο και καθοριστικότερο βήμα που δεν είναι άλλο από τις συμπληρωματικές απολογίες των κατηγορουμένων, που επί του παρόντος συνεχίζουν να κινούνται στη γραμμή του… δεν ξέρω, δεν είδα και δεν άκουσα τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστικές αρχές εκτιμούν ότι από τις έρευνές τους δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν στο σύνολό της την κινητή και ακίνητη περιουσία του κατηγορούμενου και για το λόγο αυτό συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης ως προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Πριν από λίγες μέρες, στο παζλ της ανάκρισης ήρθε να προστεθεί άλλη μία «μαρτυρία» που αποκαλύπτει τον εκπρόσωπο της εταιρείας Torcaso, μέσω της οποίας αγοράστηκε το ακίνητο επί της Διονυσίου Αρεπαγίτου. Πρόκειται για τον Κύπριο δικηγόρος, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του προφυλακισμένου εξαδέρφου του Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος εμφανίστηκε στο ανακριτικό γραφείο, έδωσε εξηγήσεις και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Διαβάστε επίσης:

«ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα