Απάντηση Τσίπρα στον Σαμαρά με νέο «μέτωπο»

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην διαβεβαίωση Σαμαρά περί τους 180 βουλευτές θα πάρει σάρκα και οστά την προσεχή Τρίτη. Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα διοργανώσει δημόσια εκδήλωση-συζήτηση και αυτή τη φορά το θέμα θα είναι το δασικό νομοσχέδιο και η ιδιωτική πολεοδόμηση σε δασικές εκτάσεις. Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ήδη σηκώσει τους τόνους στη Βουλή,

καταγγέλλοντας τον νομοσχέδιο ως δασοκτόνο», ενώ η εν λόγω εκδήλωση έρχεται να προστεθεί στην στρατηγική συγκρότησης «μετώπων» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήδη διεκπεραιώθηκε με επιτυχία στις πρωτοβουλίες για την «μικρή ΔΕΗ» και τον αιγιαλό.

Πολιτικά μηνύματα

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί εκ νέου όλα τα κόμματα της δημοκρατικής και συνταγματικής αντιπολίτευσης, κοινωνικοί φορείς και εκπρόσωποι οικολογικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων, που ούτως ή άλλως βρίσκονται στα «κεραμίδια» με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Παράλληλα, Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι, παρά το προχωρημένο του θέρους, το αντιπολιτευτικό μέτωπο θα επιβεβαιωθεί εκ νέου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στείλει άλλο ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι μπορεί να συσπειρώσει 120 βουλευτές και να προκαλέσει ραγδαίες, όσο και καθοριστικές, πολιτικές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα