Άνοιγμα Βενιζέλου ενόψει Συνεδρίου

Με τη φράση «όλοι μαζί στο συνέδριο», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε πρόσκληση σε όλα τα στελέχη του κινήματος, να δώσουν δυναμικό «παρών» τόσο στις προσυνεδριακές διαδικασίες, όσο και στη νέα πορεία του κόμματος, που θα ξεκινήσει με το συντακτικό συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, καταδίκασε την αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

με αφορμή την επέτειο τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ο κ.Βενιζέλος μίλησε για «φθηνή κομματική αντιπαράθεση» πάνω από τον τάφο του άτυχου μαθητή που έχασε τη ζωή του από πυρά ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια.

Αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στην ανάγκη να συνεχίσει το κόμμα τη δραστηριοποίησή του κατά της ρατσιστικής βίας. Καταδίκασε πάντως την βομβιστική ενέργεια σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.

Ενόψει της συνάντησης των εκπροσώπων των κομμάτων απόψε στις επτά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο κ.Βενιζέλος επανέλαβε τα πέντε σημεία στα οποία επιμένει το ΠΑΣΟΚ για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Έδωσε έτσι και τον τόνο για τις προτάσεις με τις οποίες θα πάνε οι εκπρόσωποι του κόμματος στο αποψινό ραντεβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα