Ανοιχτό θέμα οι υποκλοπές για τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν κατά καιρούς παραπονεθεί για «ύποπτες παρεμβολές» στα τηλέφωνά τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο υποπτεύεται και ο Αλέξης Τσίπρας για το δικό του κινητό τηλέφωνο.

Εξάλλου, πέραν του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τις υποψίες τους για παρακολουθήσεις εξέφρασαν χθες κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι τα τηλεφωνήματα είναι ασφαλή. Ζούμε όμως στην χώρα που “διέπρεψαν”οι Τόμπρας-Μαυρίκης κι έχει πολλά “βαλιτσάκια”» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Χαρακτηριστικό της καχυποψίας της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για την «ασφάλεια» των τηλεφωνικών τους κλήσεων είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη αναπαρήγαγε, μέσω του δικού του λογαριασμού στο twitter, και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. «Υπάρχουν και ιδιωτικά βαλιτσάκια, εκτός από τον κοριό της ΕΥΠ» δήλωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ, σημειωτέον, το πρώτο στέλεχος της Κουμουνδούρου που είχε καταγγείλει πως «κάτι τρέχει» ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας προ μηνών σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει: «Είναι πολύ οχληρό το γεγονός που συμβαίνει με τα κινητά. Είναι προκλητική, κατά την άποψή μου, η παρεμβολή στις επικοινωνίες. Ειδικώς από τότε που το κινητό μου έχει μετατραπεί σε βουλευτικό, είναι ιδιαιτέρως οχληρή αυτή η παρεμβολή που συμβαίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα