Ανιματέρ μαχαιροβγάλτης ετών 20

Ο Σιρίνο Σράιβερ, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, κατακρεούργησε τον 11χρονο προκειμένου να μην τον μαρτυρήσει για το γεγονός ότι του έκλεψε το κινητό και το φορητό του υπολογιστή.

Ο Ολλανδός είχε προσληφθεί από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο 11χρονος με την οικογένειά του, για να εργαστεί ως «ανιματέρ», δηλαδή διασκεδαστής μικρών παιδιών που κάνουν διακοπές με τις οικογένειές τους.

Το προσόν του όπως φέρεται να γράφει στην ιστοσελίδα του στο Facebook

ήταν τα πολύ καλά αγγλικά του και τα ολλανδικά του.

«Χθες προσελήφθην ως ανιματέρ κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Ελλάδα. Είναι φοβερή δουλειά. Πρέπει απλά να οργανώνεις δραστηριότητες και να διασκεδάζεις τον κόσμο. Με προσέλαβαν για τα άψογα αγγλικά και ολλανδικά μου επειδή είναι χρήσιμες για ένα θερινό θέρετρο όπως αυτό. Αν θέλω μπορώ να μείνω εδώ έως τις 30 Οκτωβρίου», έγραφε στο Facebook ο Σράιβερ την 1η Μαΐου και λίγες ημέρες αργότερα ανέφερε πόσο χαρούμενος είναι για το πως κύλησε η πρώτη ημέρα στην καινούργια του δουλειά στο Serita Beach.

Στις 9 Μαΐου μετακινήθηκε για άγνωστο λόγο στο Laguna Beach and Spa με τον ίδιο να πανηγυρίζει στο Facebook γράφοντας ότι έμαθε πως αλλάζει ξενοδοχείο και από ένα 4 αστέρων σε ένα 5 αστέρων.

Το χαμόγελο όμως του 20χρονου δεν μαρτυρούσε σε τίποτα ότι ήταν ικανός να ασκήσει τέτοια βία που άσκησε ένα παιδί και μάλιστα για μια τόσο ασήμαντη αφορμή

Keywords
Τυχαία Θέματα