Αγγελόπουλος: «Το να στοιχηματίζει σε αγώνες της ομάδας του είναι υγιές;»

19:27 4/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Σειρά για να…πυροβολήσει είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που άφησε υπονοούμενα ύποπτου στοιχηματισμού για τον επικεφαλής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τόνισε: «Δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: «αθλητικά πλαίσια». Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας

ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη», δήλωσε.

Για την κλήρωση στην Ευρωλίγκα

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού ανέφερε: «Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά».

Τέλος, για τον Γιώργος Μπαρτζώκα και την ανάδειξη του σε κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπης είπε: «Αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη. Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα