Ανεξάρτητοι οι Γιοβανόπουλος – Γιαταγάνα

Στην κοινή επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, οι δύο βουλευτές, αναφέρουν: «Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι ανεξαρτητοποιούμαστε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Πρόσφατα η Χ.Μ. Γιαταγάνα είχε υποστηρίξει ότι το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βουλιάζει, ενώ και ο Κ. Γιοβανόπουλος, ο οποίος εκτελούσε χρέη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος είχε αποστασιοποιηθεί από επιλογές της ηγεσίας του.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου μειώνεται στους 15 βουλευτές συνολικά.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κάνουν λόγο για αποστασία και καλούν τους δύο παραιτηθέντες να παραδώσουν τις έδρες τους «πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση».

«Μετά την επίθεση από ελεγχόμενα από την διαπλοκή μέσα μαζικής ενημέρωσης στους Ανεξάρτητους Έλληνες με λάσπη, μετά την πλήρη απομόνωσή μας από τηλεοράσεις και εφημερίδες, μετά τη δημόσια αποδοχή της πρόσκλησης Σαμαρά από τον ρίψασπι Νταβρή, η αποστασία των βουλευτών Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους ΑΝΕΞΕΛ δεν είναι τυχαίο ότι η αποστασία γίνεται την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κόντρα στα ψηφοδέλτια υποταγής του προξενείου της Κομοτηνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα