ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ BIG MAK ΕΛΕΩ ΣΚΟΠΙΩΝ

11:40 6/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης περίπου 21 εκατ. ευρώ από το ταμείο της ΑΕΚ.

Το δικαστήριο οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μετά από αίτημα της υπεράσπισης που διαπίστωσε ότι η απόφαση της έκδοσης των δικαστηρίων των Σκοπίων αφορά

μόνο την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών. Ως εκ τούτου, κατά τους δικηγόρους του Μάκη Ψωμιάδη ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να δικαστεί για άλλα αδικήματα που φέρεται να έχει διαπράξει προ της τελέσεως των αδικημάτων για τα στημένα παιχνίδια.

Προκειμένου να καλυφθεί το δικονομικό αυτό κενό και να λογοδοτήσει ο Μάκης Ψωμιάδης για το σύνολο των αξιοποίνων πράξεων που αντιμετωπίζει στη χώρα μας, η εισαγγελία έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να συμπληρωθεί η δικαστική απόφαση των Σκοπίων και να συμπεριλάβει και όλα τα προηγούμενα αδικήματα. Το νέο ραντεβού για την υπόθεση είναι στις 21 Νοεμβρίου.

Βέβαια, τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο εφέτης ειδικός ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος που διενεργεί την έρευνα για τους στημένους αγώνες να καλέσει σε συμπληρωματική απολογία τον Μάκη Ψωμιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα