Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη Ψωμιάδη

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 23/10 αφού ο κατηγορούμενος δεν δέχθηκε τους δικηγόρους υπεράσπισης που διόρισε το δικαστήριο.

Ο Ψωμιάδης, που αυτό το καιρό δικάζεται για την υπόθεση των στημένων αγώνων, μάλιστα πήρε το λόγο και τόνισε: Σεβαστείτε επιτέλους την κατάστασή μας. Δεν είναι δυνατόν να φέρνετε για δικηγόρους μας κάποιους διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή. Σεβαστείτε μας. Πρέπει να μας ρωτήσετε κι εμάς αν τους δεχόμαστε για δικηγόρους”.

Ο

πρόεδρος απευθυνόμενους προς τους κατηγορούμενους τους είπε: “Κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς συνήγορο”, με τον Μάκη Ψωμιάδη να απαντάει: “Καλύτερα έτσι. Να ξέρετε ότι μου στερείτε μια δίκαιη δίκη. Χωρίς τους δικηγόρους που έχω επιλέξει και ξέρουν την υπόθεση δεν θα είναι μια δίκαιη δίκη”.

Στο σημείο εκείνο ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε και πάλι το λόγο για να πει: “Δεν σας έχω ζητήσει τίποτα μέχρι τώρα. Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι κάθε μέρα στα δικαστήρια. Σας ζητώ μια χάρη. Σας παρακαλώ να δώσετε έναν μήνα αναβολή προκειμένου να μπορούν να μας υπερασπιστούν οι δικηγόροι μας. Αυτοί που έχουμε επιλέξει και που ξέρουν την υπόθεση. Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε το δικαίωμά μας να έχουμε τους δικηγόρους μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα