Αναδιανομή ρόλων στο ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να έχει αποφασίσει ακόμα και για τα πρόσωπα που θα προτείνει για συμμετοχή στο νέο κυβερνητικό σχήμα, με το ενδεχόμενο ο ίδιος να αναλάβει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να απομακρύνεται, δεδομένου ότι αυτό θα προϋπέθετε αντίστοιχο αξίωμα για τον Φώτη Κουβέλη, που φέρεται να μην το επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

προωθεί στελέχη της νεότερης γενιάς για το κυβερνητικό σχήμα, με τον νυν γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη να ακούγεται για το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σε έτερη κυβερνητική θέση φέρεται να προωθεί τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ενώ στις προτάσεις που θα καταθέσει ακούγεται ότι θα περιλαμβάνονται ακόμα τα ονόματα του Θάνου Μωραΐτη και του Συμεών Κεδίκογλου.

Αντιστοίχως, αλλαγές αναμένονται και σε καίρια πόστα της Ιπποκράτους, με τον Πάρι Κουκουλόπουλο, που λειτουργεί ατύπως ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ να προορίζεται για την θέση και επισήμως, αν και δεν αποκλείεται στο κρίσιμο πόστο να βρεθεί η νυν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά. Η όποια αλλαγή πάντως σε αυτή τη θέση δεν αναμένεται πριν από το συντακτικό συνέδριο του κόμματος, που προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Τη θέση του Γιάννη Μανιάτη ως γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ή εκείνη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου φέρεται να καταλαμβάνει ο Φίλιππος Σαχινίδης. Παράλληλα, κάποια αναβάθμιση αναμένει την δεύτερη κοινοβουλευτική εκπρόσωπο Εύη Χριστοφιλοπούλου, που δεν αποκλείεται πάντως να διεκδικήσει θέση και στην κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα