Αλλαγή πλεύσης από βασικό κατηγορούμενο της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με τους νέους ισχυρισμούς του Άγγου – οι οποίοι δεν είχαν περιληφθεί στην πρώτη απολογία- όλα άρχισαν μέσα στην καφετέρια στο Κερατσίνι όπου, τόσο τα μέλη της Χρυσής Αυγής, όσο και η παρέα του 34χρονου μουσικού που παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση, ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση.

«Μου φάνηκε πως είχαν εχθρική διάθεση» ισχυρίστηκε ο Γιάννης Άγγος στην προσπάθεια του να εξηγήσει την κλήση που έκανε από το κινητό του για να καταφθάσει στο σημείο

το «τάγμα εφόδου» της Χρυσής Αυγής.

«Η άλλη παρέα ξεκίνησε από το Μελιγαλά για την Πηγάδα οτι πρέπει να μας πετάξουν όλους μέσα, μας φώναζαν φασίστα, φασίστα, χρυσαυγίτες θα σας κάψουμε. Μας κοίταζαν με απειλητικό ύφος. Έψαχναν να βρουν αφορμή. Περίμενα όμως οτι θα σταματήσουν. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι πελάτες της καφετέριας είχαν πάρει είδηση για το συγκεκριμένο συμβάν», ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος.

Όταν ρωτήθηκε από τις ανακρίτριες γιατί δεν τα είπε όλα αυτά την πρώτη φορά που κλήθηκε σε απολογία από τους ανακριτές στην Ευελπίδων εκείνος το απέδωσε στο γεγονός ότι βρέθηκε για πρώτη φορά ενώπιον ανακριτή.

«Παρασύρθηκα από τη Χρυσή Αυγή και δεν θέλω να τους ξαναδώ στα μάτια μου», υποστήριξε ο κατηγορούμενος υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

Επιπλέον, με τις καταθέσεις τους πολιτικοί από όλα τα κόμματα που έχουν εξεταστεί στο Εφετείο περιγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα τη δράση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και μέσα στο Κοινοβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα