Αλαφούζος κατά Ολυμπιακού, διαιτησίας και… πρίγκιπα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «SentraFM»:

Για το λόγο που δίνει τη συνέντευξη την ίδια ώρα και μέρα με τον Φεϊζάλ: Μιλάμε εδώ και 2-3 εβδομάδες για τη συνέντευξη. Καταλήξαμε να μη γίνει την εβδομάδα πριν το ντέρμπι, το είπαμε για σήμερα και το κάναμε. Οι ενέργειες των άλλων ανθρώπων δε με αφορούν.

Για το εξώδικο του Φεϊζάλ: Πήραμε ένα γράμμα, όχι εξώδικο και δεν είχε επιταγή μέσα. Οχι, ότι θα είχε σημασία αν είχε. επιταγή μπορεί να εκδώσει ο καθένας. Δε θα μας έλεγε τίποτα. Το τελευταίο που θέλουμε είναι να μπούμε σε διάλογο και να διασύρουμε τον Παναθηναϊκό όπως συνέβη στο παρελθόν

με τέτοιες γελοιότητες. Από την άλλη πλευρά δε θα αποκλείσουμε να δούμε και να δεχθούμε μια σοβαρή πρόταση. Και σε αυτό είμαστε όλοι οι μέτοχοι μαζί.

Δεν κάνουμε καμία εκτίμηση. Αύριο το πρωί θα κάνουμε κοινή ανακοίνωση όλοι οι μέτοχοι. Το τελευταίο που θέλουμε να κάνουμε είναι να μπούμε σε συζήτηση αν υπάρχει ή δεν υπάρχει, αν πετάει ή δεν πετάει ο γάιδαρος. Φυσικά μιλάμε για τεράστια επένδυση, 170 εκατ. Δεν θέλουμε να χαθεί. Όμως, 170 εκατ. μιλάμε σοβαρά; Μακάρι να υπάρχουν αυτά τα πράγματα.

Για το αν δεν υπήρχε στο πλευρό του πρίγκιπα ο κ. Τσάκας, αν θα έβλεπε αλλιώς το θέμα: Η πριγκιπική ιδέα μου προκαλεί αλλεργία. Δεν έχουμε συνηθίσει να μιλάμε στην Ελλάδα για Πρίγκιπες και Πριγκίπισσες. Όταν γίνονται μεγάλες συναλλαγές, έρχεται μια μεγάλη τράπεζα, όπως πχ. της Ελλάδας, ή η Citibank. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία κυνηγιού μαγισσών. Να σταματήσουν οι δημόσιες συζητήσεις. Προκαταβολικά να κάνουμε επικοινωνιακά τρικ για να διασύρουμε τον Παναθηναϊκό νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

Για το πώς μπορεί να μπει: Εμείς δεν ασχολούμαστε με τον κ. Τσάκα. Όταν σοβαρευτούν και κάνουνε μια πρόταση με τον τρόπο που γίνονται διεθνώς αυτές οι υποθέσεις, θα ασχοληθούμε σοβαρά.

Μιλάμε γι’ αυτό το θέμα περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει. Είναι η 3η-4η φορά που μιλάμε γι’΄αυτό το θέμα. Οι προηγούμενες ήταν φούσκες. Το να έρχεται 4ος πρίγκιπας, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Δεν αποκλείουμε, αλλά είπαμε τον τρόπο. Ερχεται ένας σοβαρός φορέας και βεβαιώνει τη σοβαρότητα του πελάτη. Αν ήθελα εγώ να αγοράσω μια ιταλική ομάδα, θα προσέγγιζα μια σοβαρή πρόταση ή έναν φορέα όπως η Deloitte και θα τους έλεγα ότι αυτή είναι η πρότασή μου. Αυτή μετά θα προσέγγιζε τον αντίστοιχο ιταλικό φορέα και θα συζητούσε. Ετσι γίνεται, όχι με συνεντεύξεις ή με αστείες επιταγές που κατατίθενται σε έναν μικρό συμβολαιογράφο. Αν έρθει ένας σοβαρός επενδυτής, σαφώς και είναι ευπρόσδεκτος.

Για το εάν είχε αναζητήσει την ταυτότητα του Πρίγκιπα το καλοκαίρι: Είχε επικοινωνήσει η Deloitte με τον αδερφό του, ποτέ δεν εμφανίστηκε ο πρίγκιπας, ποτέ δεν είχαμε στοιχεία. Και πέρυσι είχε πάει ο κ. Μακρόπουλος στην πρεσβεία της Σ. Αραβίας πέρυσι που είχε επισκεφτεί – και καλά – πρίγκιπας την Ελλάδα και του είπαν ότι ουδέποτε έχει επισκεφτεί.

Το τι θα πει σήμερα έχει ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Δεν αλλάζει, όμως, την πραγματικότητα του παρελθόντος και το ύφος και την ποιότητα της πρότασ

Keywords
Τυχαία Θέματα