Αλαφούζος: «Ισχυρός σύμμαχος η οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Ιδού τι τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού: «Ο κύριος Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που έχει να επενδύσει με κάποιο ξένο επενδυτή στην ΠΑΕ. Το ποσό που θέλει να επενδύσει μαζί με τον ξένο που έχει μαζί του είναι ένα λογικό ποσό. Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη γιατί εμφανίζεται η πιθανότητα να επενδύσει μία σημαντική οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά. Η ‘Παναθηναϊκή Συμμαχία’ είναι θεματοφύλακας και ανέλαβε να διασώσει τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει καταφέρει. Ανεξάρτητα με

το τι θα συμβεί, η οικογένεια Γιαννακόπουλου μας στηρίζει και εμείς θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε.

»Υπάρχει ένας ξένος επενδυτής, για να τον έχει επιλέξει ο κύριος Γιαννακόπουλος θα είναι καλός. Γνωρίζω περισσότερα απ’ όσα σας λέω. Θα γίνει ένας οικονομοτεχνικός έλεγχος, δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε τις εξελίξεις.

» Με το συνδρομητικό κανάλι συμφωνήσαμε πριν λίγο καιρό, οπότε δεν μπορούμε να προεισπράξουμε. Εμείς είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι από την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Έχουμε τη ΓΣ και θεωρώ σωστό να ενημερώσουμε πρώτα τα μέλη της ΓΣ και μετά τους υπόλοιπους.

»Ρώτησα τον κύριο Γιαννακόπουλο εάν ήθελε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, αρνήθηκε ευγενικά. Ήταν συμπαθέστατος και έχω την αίσθηση ότι η ΠΑΕ απέκτησε ένα σοβαρό σύμμαχο που δεν είχαμε τόσο καιρό. Είναι λογικό ο ξένος επενδυτής να θελήσει να έχει τον έλεγχο της ομάδας, εφόσον θα βάλει τα χρήματα του. Πάντως, δεν πρόκειται να αποκαλύψω κάτι άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα