ΑΚΟΜΗ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Για πέντε νέους κατηγορούμενους κτυπά η καμπάνα του ανακριτή στην υπόθεση Τοσχατζόπουλου.

Ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννης Σμπώκος, η τέως σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου,Γκούντρουν Μολντενάουερ , ο ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου Ιανός ,Νίκος Καρατζάς και δύο ακόμα πρόσωπα , οι Φώτης Αρβανίτης και Γιώργος Κωνσταντάτος συμπληρώνουν τη λίστα των κατηγορουμένων με κεντρικό πρόσωπο τον προφυλακισμένο πρώην Υπουργό.

Ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής έστειλε κλήσεις προς απολογία σε παλαιούς και νέους κατηγορούμενους ανεβάζοντας τον αριθμό της λίστα των

εμπλεκομένων στους 21. Στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο χαρτογραφείται μάλιστα και η μίζα που διακινήθηκε και φέρεται ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι κατηγορούμενοι βοήθησαν στη διακίνηση του μαύρου πολιτικού χρήματος. Τα εμβάσματα ,που εμφανίζονται να καταβάλλονται σε διάφορα νομίσματα από ελβετικά φράγκα μέχρι δολάρια, ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 57 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Σαββατοκύριακο οι κρατούμενοι στην υπόθεση, Ακης Τσοχταζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Νίκος Ζήγρας, Γιώργος Σαχπατζίδης, Αστέριος ΟΙκονομίδης και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου καλούνται να δώσουν συμπληρωματικές απολογίες στον ανακριτή και να απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τους θέσει με βάση το παζλ όπως αυτό συμπληρώθηκε μετά την αξιολόγηση του πλούσιου αρχείου που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ο πρώην Υπουργός.

Ο δικαστικός λειτουργός μοιράζει και ρόλους στους κατηγορούμενους αναβιβάζοντας σε …διευθυντή της οργάνωσης για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τον προφυλακισμένο εξάδερφό του Νίκο Ζήγρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα