Άγρια κόντρα στη Βουλή για τον Σάββα Ξηρό

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι, υπερασπίζεται δολοφόνους τρομοκράτες, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Κανένα στέλεχος δημοκρατικού κόμματος τα τελευταία 50 χρόνια δεν έχει πάει ποτέ υπερασπιστής κανενός τρομοκράτη».

Απαντώντας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου,

έκανε λόγο για σπίλωση και κατασυκοφάντηση ενός πολιτικού χώρου. «Είναι ανιστόρητα αυτά που είπατε. Να σας υπενθυμίσω ότι με το πρόσχημα της τρομοκρατίας έγιναν και πολιτικές διώξεις και πολιτική λασπολογία και σε δικά σας μέλη και υψηλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Άξιος ο μισθός σας. Είστε άξιος συνεργάτης των πρωτεργατών αυτής της σπίλωσης» σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Αυτά που λέτε θυμίζουν τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» αντέτεινε ο κ. Τριαντάφυλλος.

«Διαστρεβλώνετε τα γεγονότα και λασπολογείτε» συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου. «Είναι απαράδεκτο πολιτικά να καλύπτετε πολιτικά την υπεράσπιση τρομοκράτη» επέμεινε ο κ. Τριαντάφυλλος και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν σας άκουσα να καταδικάζετε τη Χρυσή Αυγή όταν όλος ο πολιτικός κόσμος στέκεται απέναντι της».

«Εσείς υποδαυλίζετε τη Χρυσή Αυγή» ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τις πυροσβεστικές προσπάθειες του προέδρου της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης, Μιχάλη Ταμήλου, οι δύο βουλευτές συνέχισαν τους λεκτικούς διαξιφισμούς μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα