ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 33 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Εμπλοκή 33 νυν και πρώην βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων προκύπτει από την λίστα, που έχουν στα χέρια τους οι δυο οικονομικοί Εισαγγελείς, οι οποίοι αύριο θα έχουν σύσκεψη με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ειδικότερα, η λίστα με τα 33 ονόματα των βουλευτών διαβιβάστηκε από το ΣΔΟΕ στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη. Αμέσως οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο για το οικονομικό έγκλημα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή για την άφιξη

τις λίστας.

Ο τελευταίος κάλεσε, για αύριο, τους Πεπόνη και Μουζακίτη σε σύσκεψη στον Άρειο Πάγο, για να εξετάσουν από κοινού τα ονόματα της λίστας και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν. Επίσης, θα ελέγξουν εάν σε βάρος κάποιων από τους 33 έχουν δρομολογηθεί ήδη ποινικές διαδικασίες. Επίσης, θα προγραμματίσουν τα επόμενα βήματά τους, καθώς η εμπλοκή βουλευτών και υπουργών θέλει τότε θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Υπενθυμίζεται ότι η λίστα των 33 και όχι 32 πολιτικών προσώπων, αφορά σε υποθέσεις παράνομου πλουτισμού και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα