«Αφεντικό, κέρδισα 324 εκατ. δολάρια, παραιτούμαι»

17:52 4/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο λόγος για τον Στιβ Τραν, που ανακάλυψε κατά την επιστροφή του από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές ότι είναι ο ένας από τους δύο νικητές του επάθλου των 648 εκατ. δολαρίων, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο τζακ-ποτ στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Τραν, που είναι επαγγελματίας οδηγός είχε αγοράσει τον τυχερό λαχνό σε ένα κατάστημα με είδη δώρων, κατά το πέρασμά του από την πόλη του Σαν Χοσέ. Στη συνέχεια, πήγε για διακοπές με την οικογένειά του, αφήνοντας το τυχερό λαχείο σε ένα συρτάρι.

Όταν επέστρεψε από τις διακοπές θυμήθηκε το λαχνό. «Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και θυμήθηκα

ότι είχα πάει στο Σαν Χοσέ» είπε. Ήταν τότε που έψαξε για το πολύτιμο χαρτάκι και ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 324 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο υπερτυχερός Στιβ Τραν επικοινώνησε το αμέσως επόμενο πρωινό με το αφεντικό του λέγοντας: «Λυπάμαι αφεντικό, αλλά κέρδισα το τζάκποτ δεν νομίζω ότι θα έρθω στη δουλειά σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ».

Ο νικητής πλέον έχει 60 ημέρες για να αποφασίσει εάν θα παραλάβει το σούπερ χρηματικό έπαθλο σε μετρητά με ετήσιες δόσεις ή όλα μαζί. Στην τελευταία περίπτωση, το ποσό που θα λάβει θα μειωθεί στα 174 εκατομμύρια δολάρια μετά και από τη σχετική φορολόγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα