«Αδιάφορος ο πατέρας» της Φαίης είπε ο πρώην γαμπρός του

13:19 6/6/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο Σταύρος Πασχάλης πρώην σύζυγος της Μαριαλένας κατέθεσε:

«Υπηρετώ 17 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις. Εξήγησα στη Μαριαλένα ότι πρέπει να πει την αλήθεια από την αρχή. Ήταν όμως πανικόβλητη και μετά κατέθεσε ότι κατέθεσε. Τη ρώτησα τι έγινε και δεν μου είπε την αλήθεια. Κανείς ούτε ίδια είχε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης της Φαίης. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι η Φαίη είναι χτυπημένη στο κεφάλι, μου είπε ότι την πήγαν νοσοκομείο. Με τη Μαριαλένα είμαστε και τώρα φίλοι, χωρίσαμε φιλικά. Η Μαριαλένα εκτός από μένα δεν είχε δικό της άλλον άνθρωπο. Όταν πήγε να καταθέσει

ήταν ταραγμένη. Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα την πήρε ο κατηγορούμενος και την απειλούσε».

Ο κ. Πασχάλης υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για την ερωτική σχέση της πρώην συζύγου του με τον κατηγορούμενο: «Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δε γνώριζα ότι η Μαριαλένα είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον Στεφανάκη. Στη Νέα Μάκρη ακουγόταν ότι κυκλοφορεί ένα ροζ βίντεο και τότε τη ρώτησα τι συμβαίνει. Τότε εκείνη μου αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ερωτικά μαζί του».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος ρώτησε το μάρτυρα γιατί η Μαριαλένα δεν είπε στον πατέρα της τι συνέβαινε, με τον κ. Πασχάλη να λέει πως: «Ο πρώην πεθερός μου είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Μοναχικός, αδιάφορος που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τα παιδιά του. Τα έβγαλε στην κοινωνία σαν πρόβατα με αποτέλεσμα να μπορεί να τις κάνει ο κάθε ψευτοάντρας ό,τι θέλει. Τον ενδιέφερε μόνο το χρήμα. Οι δύο αδελφές είχαν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους όπως έχουν και μια πολύ καλή μητέρα που δυστυχώς είναι βαριά άρρωστη. Θέλω να πω ότι η Μαριαλένα ασχολείται με την εκπαίδευση των σκύλων επαγγελματικά και όχι για διασκέδαση, όπως έχει ειπωθεί ή για καλλιστεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα