Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας, που κάνει η Ελλάδα, χαρακτήρισε την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, ο Πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι δεν θα κάνει έκπτωση στις διαρθρωτικές αλλαγές.

 Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θα προχωρήσει την διαδικασία διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων συμπεριλαμβανομένης. Στο μέτωπο της αγοράς και της καθημερινότητας εμφανίζεται κατηγορηματικός: «Όποιος δημιουργεί

καρτέλ καλά θα κάνει να ξέρει ότι οι πρακτικές αυτές τελείωσαν».

Ο Αντώνης Σαμαράς διαβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι με την δράση της τρικομματικής κυβέρνησης «αλλάξαμε την εικόνα της Ελλάδας και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι». Επέμεινε ότι θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Παράλληλα, κρίνει ρεαλιστικό να λάβει η Ελλάδα την δόση των 31,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο, προειδοποιήσει ότι «τμηματική καταβολή της θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη», ενώ «αν δεν την πάρουμε, οι συνέπειες θα είναι δραματικές», διεμήνυσε.

Τόνισε δε ότι μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για τα δημοσιονομικά και να έχει ξεπεραστεί η διαφορά ΕΕ- ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους, για να εξηγήσει ότι: «Μετά από αυτό είναι θέμα ημερών για να ψηφισθεί η νέα συμφωνία από τη Βουλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα