Α. Κακλαμάνης: Αν ζούσε ο Ανδρέας θα ψήφιζε το μνημόνιο

20:39 5/4/2014 - Πηγή: Matrix24

«Αν δεν εξαφανίσουμε το χρέος θα εξαφανίσει το έθνος» είχε πει ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου και ο Απόστολος Κακλαμάνης μνημονεύει τη φράση αυτή, σε συνέντευξή του, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» για να τονίσει ότι ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ αν ζούσε θα ψήφιζε υπέρ του μνημονίου.

Για

το θέμα Μπαλτάκου ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ευθαρσώς πως «είναι ελάσσον μπροστά στην ανάγκη της κυβερνητικής και πολιτικής σταθερότητας.» ενώ σε άλλο σημείο τόνισε το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ παραμέρισε ότι το χώριζε από τη Ν.Δ. σκεπτόμενο ότι προέχει η σωτηρία της πατρίδας.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε πως είναι παιδί που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά «παραφράζοντας ταλόγια του Γεωργίου Παπανδρέου για το Γρίβα: Εκείνος εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος. Με το Σταύρο συμβαίνει το αντίθετο».

Τέλος ο κ. Κακλαμάνης διέψευσε τα σενάρια περί συνεννόησής του με τον Γιώργο Παπανδρέου για τη μη ψήφιση του δεύτερου άρθρου του πολυνομοσχεδίου τονίζοντας πως δεν είχε μιλήσει καν με τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς πριν την ψηφοφορία και πως μίλησε μόνο με τους κ.κ. Σαχινίδη και Κουκουλόπουλο οι οποίοι δεν τον έπεισαν ν' αλλάξει γνώμη γι' αυτό και ψήφισε «παρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα