WIND-ΓΕΡΜΑΝΟΣ: ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές στο χώρο των τηλεπικοινωνιών φέρνει η ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της WIND Ελλάς και του Ομίλου Εταιριών Πάνου Γερμανού.

Η στρατηγική συνεργασία έχει ορίζοντα 15ετίας και αφορά στην αποκλειστική διάθεση του συνόλου των υπηρεσιών κινητής, σταθερής και Internet της WIND από το δίκτυο καταστημάτων Public, Multirama

και το e-shop Getitnow.gr. Επίσης η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει και μετοχική συμμετοχή του Ομίλου Εταιριών Πάνου Γερμανού στη WIND Ελλάς, η οποία βασίζεται στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων συνδέσεων και τζίρου και μπορεί να φτάσει κλιμακωτά στο μέγιστο 10% την τετραετία 2013-2016.

Ο Όμιλος εταιριών του Πάνου Γερμανού διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στην κινητή τηλεφωνία αλλά και το retail καθώς έχει δυναμική παρουσία από την πρώτη ημέρα εμπορικής διάθεσης της κινητής τηλεφωνίας στην χώρα. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην αγορά της Πολωνίας και της Κύπρου ως πάροχος κινητής τηλεφωνίας με τις εταιρείες Play και ΜΤΝ αντίστοιχα.

Συνολικά λειτουργεί περισσότερα από 1500 καταστήματα σε Ελλάδα, Πολωνία και Κύπρο. Η πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών της WIND από το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Π. Γερμανού θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη για τον καταναλωτή, καθώς θα έχει στη διάθεσή του νέες επιλογές μέσα από τον συνδυασμό της προϊοντικής γκάμας των δύο πλευρών.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WIND κ. Νάσος Ζαρκαλής δήλωσε: «από σήμερα, ο Όμιλος Εταιρειών Πάνου Γερμανού είναι ο νέος συνεργάτης στη δυναμική πορεία ανάπτυξης της WIND Ελλάς, ένας δυνατός επιχειρηματικός εταίρος στη στρατηγική μας για μακροπρόθεσμη ευημερία. Με τη νέα αυτή συνεργασία η WIND θα εδραιωθεί περαιτέρω ως ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στη συνείδηση των καταναλωτών και θα ενισχύσει σημαντικά τα εμπορικά και τα οικονομικά αποτελέσματα της».

Σημειώνεται ότι η WIND, έχοντας ισχυρή κεφαλαιακή δομή και χωρίς δανειακές υποχρεώσεις, υλοποιεί από πέρσι ένα από τα μεγαλύτερα έργα εκσυγχρονισμού υποδομών στην Ευρώπη, χτίζοντας το ταχύτερο δίκτυο 3G στη χώρα μας, με ταχύτητες mobile internet που φτάνουν τα 42 mbps.

Keywords
Τυχαία Θέματα