KΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ

Αγωνιζόμενος σ’ ένα από τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής ομάδας (με Βοσνία και Σλοβακία) ο Γιώργος Καραγκούνης θα γράψει ιστορία αφού θα γίνει ρέκορντμαν συμμετοχών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με 121 συμμετοχές. 

Ο «κάπτεν» της Εθνικής ομάδας μίλησε για το επικείμενο ρεκόρ του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Έκανα το ντεμπούτο μου στην εθνική το 1999 σε ηλικία 22 ετών. Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα επακολουθούσε. Δεν είναι ο αριθμός συμμετοχών που έχει σημασία,

αλλά το πόσα έχω πετύχει αυτά τα χρόνια. Είμαι περήφανος», υποστήριξε αρχικά ο άσος της Φούλαμ.

Αναφερόμενος στο προσεχές παιχνίδι με τη Βοσνία, τόνισε: «Από την ημέρα της κλήρωσης ξέραμε ότι η Βοσνία θα ήταν ο πιο ισχυρός αντίπαλός μας στην προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, κάτι που άλλωστε απέδειξε με τις εμφανίσεις της στα δύο πρώτα παιχνίδια στο γκρουπ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο».

Για το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, είπε: «Ήταν τόσο παράξενο να βλέπω την Ελλάδα από την τηλεόραση. Ήταν κάτι το ασυνήθιστο για μένα. Σε όλα μου τα χρόνια στην εθνική, είχα μείνει εκτός μόνο για λόγους τιμωρίας. Ευτυχώς η ομάδα τα πήγε πολύ καλά στα δύο πρώτα ματς. Ήταν παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έξι πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα