JAZZ MADE IN EUROPE ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Ο εαρινός θεσμός του ευρωπαϊκού φεστιβάλ jazz στην Τεχνόπολη επανακάμπτει για δωδέκατη χρονιά.

Αφού ως λαός έχουμε ξεκαθαρίσει –τουλάχιστον μέσω των δημοσκοπήσεων- πως θέλουμε την Ευρώπη, έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε την ευρωπαϊκή jazz σκηνή και φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το φεστιβάλ που πραγματοποιείται τα τελευταία έντεκα χρόνια -φέτος θα απολαύσουμε τη δωδέκατη εκδοχή του- επανέρχεται με σημαντικές μετακλήσεις μουσικών και σχημάτων από τη Γηραιά Ήπειρο και φυσικά

με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών. Την αυλαία ανοίγουν στις 23 Μαΐου οι Αυστριακοί δίδυμοι αδελφοί Pichler με ένα υβρίδιο jazz/folk/pop/world μουσικής ενώ την ίδια ημέρα από τη σκηνή θα περάσουν η Victoria Tolstoy –τρισέγγονη του Λέοντος, παρακαλώ- και το τρίο του Βέλγου Manu Hermia με όχημα τον αυτοσχεδιασμό. Σε ό,τι αφορά τις ελληνικές παρουσίες, στο φεστιβάλ θα δούμε το εξαιρετικό κουαρτέτο του Χάρη Λαμπράκη (26/05 στις 23:00) και βέβαια την Big Band του Δήμου Αθηναίων, η οποία θα ρίξει την αυλαία της διοργάνωσης την Κυριακή 27/5 στις 23:00.

INFO: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από 23 έως 27/05, στις 21.00, είσοδος ελεύθερη, αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.technopolis-athens.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα