IREON MUSIC FESTIVAL ΣΤΗ ΣΑΜΟ

15:35 1/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Ηχηρά ονόματα της ελληνικής και ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής φιλοξενεί και φέτος το 9ο κατά σειρά Ireon Music Festival της Σάμου. Το μεγαλύτερο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στο Αιγαίο θα γεμίσει μουσική ενέργεια τη σκηνή του Ηραίου στις 7, 8 και 9 Αυγούστου.

Της Χαράς Ιωάννου

Το μενού περιλαμβάνει Γιάννη Αγγελάκα, τον αγαπημένο τραγουδοποιό χωρίς κανόνες, που με το νέο του σχήμα φιλοδοξεί να μετατρέψει τη διάθεση του κοινού σε ένα αιρετικό παραλήρημα. Μαζί του το Κακό Συναπάντημα με reggae-dub

ρυθμούς θα δώσει το απαιτούμενο καλοκαιρινό χρώμα λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα του Ηραίον. Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος-ορχήστρα, Κωστής Μαραβέγιας, συνδυάζοντας της έκρηξη με τη γλυκιά νοσταλγία θα ξεδιπλώσει ένα πολύχρωμο χαλί ήχων και ρυθμών.

Ξεπερνώντας τα ελληνικά μουσικά σύνορα το Ireon Music Festival 2012 παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες μπάντες-εκπροσώπους της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, τους Σουηδούς Covenant, των οποίων η έλευση στην Ελλάδα αποτελεί πάντα συναυλιακό γεγονός. Παρέα με τους δικούς μας καταξιωμένους πλέον Mikro σκοπεύουν να μεταδώσουν στο κοινό άπειρα κύματα ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής ενέργειας.

Αναλυτικά το line up του φεστιβάλ

7 Αυγούστου

21:00 Leonidas Deejay warm up DJ set

21:45 Inout (Samos band)

22:30 Marveyas Ilegal (Κ. Μαραβέγιας)

8 Αυγούστου

21:00 Andreas K warm up DJ set

21:45 Mikro

23:15 Covenant

9 Αυγούστου

21:00 Leonidas Deejay warm up DJ set

22:00 Γιάννης Αγγελάκας

00:00 ΚακόΣυναπάντημα soundsystem (after reggae party)

INFO: Ηραίον Σάμου. Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (εισιτήριο τριημέρου: 20 ευρώ).

Keywords
Τυχαία Θέματα