H (νέα) περίοδος εξετάσεων του Ζαρντίμ

Μπορεί στα… πρώτα μαθήματα να πέρασε σχεδόν με άριστα, όμως οι εξετάσεις συνεχίζονται. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, περί ου ο λόγος, καλείται να περάσει με επιτυχία τα τεστ με Μονπελιέ, ΑΕΚ, αλλά και τα ντέρμπι που έρχονται για να διώξει τα όποια σύννεφα από πάνω του.

Τι κι αν ο Πορτογάλος προπονητής έχει τον Ολυμπιακό πρώτο και αήττητο με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα;

Τι κι αν πρόσφατα ο Ολυμπιακός έκανε διπλό στο Μονπελιέ και διατηρείται ζωντανός στο Champions League; Ακόμη δεν μπορεί να αισθανθεί ασφαλής και είναι αναγκασμένος να αποδείξει και στη συνέχεια ότι αξίζει να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η αλήθεια είναι πως μετά την παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη και τη δική του αναθεώρηση κάποιων αγωνιστικών θεμάτων, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται βελτιωμένος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το ματς με την Ξάνθη και η εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ. Ωστόσο, η ισοπαλία με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη επανέφεραν κάποιες γκρίνιες και κάποιες ανάγκες για μία καλύτερη συνέχεια.

Τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Μονπελιέ και ΑΕΚ θεωρούνται κρίσιμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι μόνο το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και η αγωνιστική εικόνα που θα δείξει ο Ολυμπιακός σε αυτά. Η ανάγκη κατάκτησης δύο νικών με ΟΦΗ αυτό το Σάββατο και με ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα κρίνεται επιτακτική. Πόσο μάλλον κόντρα στη Μονπελιέ την Τρίτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και να εξαλειφθούν τα λάθη που κοστίζουν βαθμούς. Αν τα καταφέρει, η αποστολή του δεν σταματά εκεί. Ακολουθούν κι άλλα ντέρμπι όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 9 Δεκεμβρίου.

Ποιος σας είπε ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει την πιο εύκολη δουλειά του κόσμου;

Keywords
Τυχαία Θέματα