H ΔΗΜΑΡ υπερψηφίζει τον προϋπολογισμό

Μίλησε για «εγγενή προβλήματα» στο σχέδιο του προϋπολογισμού και πρόσθεσε ότι πρέπει να επιδιωχθεί να υπάρξουν βελτιώσεις παρά το περιοριστικό πλαίσιο του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Όπως υποστήριξε, κατατίθεται σε ένα μεταβατικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και ζητήματα όπως η επιμήκυνση και η προώθηση αναπτυξιακών παρεμβάσεων θα τον επηρεάσει.

Αν και τα νέα

σκληρά μέτρα ψηφίστηκαν μόλις πριν από τρεις ημέρες, ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να διεκδικήσει αλλαγές στο πρόγραμμα.

Υπογράμμισε πως «με δεδομένους τους περιορισμούς η ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό και θα εργαστεί για την ολοκλήρωση του και μέσα από βελτιώσεις».

Αιτιολόγησε τη στάση του κόμματος απέναντι στα μέτρα που ανατρέπουν τις εργασιακές σχέσεις, λέγοντας ότι η επιμονή μέχρι τέλους στην ίδια γραμμή δεν ήταν εμμονή. «Να την κρατήσουμε ως πολιτικό μήνυμα και διεκδίκηση Θα προωθήσουμε το δύσκολο πρόγραμμα, δεν μπορούμε όμως να κάνουμε πίσω από τη θέση ότι το πρόγραμμα πρέπει να δίνει ελπίδα στους πολίτες», σημείωσε..

Keywords
Τυχαία Θέματα