H αποκαλυπτική εμφάνιση της Γκουίνεθ Πάλτροου!

Ο λόγος για την Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μία δημιουργία με μεγάλες διαφάνειες, που άφηναν να φανεί ότι δεν φορούσε εσώρουχο.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Chris Martin και μαζί έχουν δύο παιδιά -έχει υπάρξει όμως και αρραβωνιασμένη με τον Brad Pitt- μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό People για τις δύσκολες στιγμές του γάμου της.

«Τον αποδέχομαι ό, τι και να κάνει, και δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που ρωτάει που είναι. Ποτέ δεν τον έκανα να αισθανθεί εγκλωβισμένος” . Ωστόσο, παραδέχθηκε πως έχουν περάσει και αυτοί δύσκολες στιγμές που όμως ξεπεράστηκαν: “Έχουμε περάσει και μερικές πολύ δύσκολες στιγμές. ΄Ηταν πολύ δύσκολα, αλλά νομίζω ότι, βγαίνοντας από αυτές τις στιγμές, είχα καταφέρει να καταλαβαίνω πλέον πιο πολύ τον εαυτό μου. Και είμαστε ακόμα παντρεμένοι. Το δουλέψαμε. Νομίζω είναι πιο εύκολο από το να πάρουμε διαζύγιο. Νομίζω ότι όσο κάθεσαι, τόσο βλέπεις την αξία του. Αλλά μερικές φορές δεν είναι καθόλου εύκολο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα