H Jennifer Lopez σταμάτησε το χρόνο

Το 2001 η J.Lo γύρισε το βίντεο κλιπ «I am real». Δεκατρία χρόνια μετά το κοινό της αντικρίζει ακριβώς την ίδια εικόνα στο νέο βίντεο κλιπ της «I Luh Ya Papi».

Η εικόνα της Jenifer μοιάζει να έχει παγώσει στο χρόνο,αν συγκρίνει κανείς τις δυο εικόνες που ανέβασε στη προσωπική της σελίδα η δημοφιλής καλλιτέχνης. Πράγματι,το στυλ της τραγουδίστριας παραμένει ίδιο τόσα χρόνια μετά.Το περιεχόμενο των δύο φωτογραφιών είναι σχεδόν πανομοιότυπο,έκτος από το ντύσιμο της Jennifer Lopez.

Στη

φωτογραφία που ανέβασε με τις δύο διαφορετικής χρονολογίας εικόνες του εαυτού της έγραψε:

“#Flashback #SameGirl #ILuhYaPapi (sic).

Πράγματι η Jennifer φαίνεται να έχει γυρίσει το χρόνο γενικά πίσω,καθώς στο νέο της βίντεο κλιπ οι στιλιστικές τις επιλογές μοιάζουν με εκείνες του παρελθόντος.Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με μια ολόσωμη φόρμα παρόμοια με εκείνη που φόρεσε το 2000 στα βραβεία Grammy.

Ωστόσο αν και παίρνει παραδείγματα από το παρελθόν της η δημοφιλής καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξη της για τους πρώην συντρόφους της, αποδεικνύει ότι δεν ζει σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής στο ραδιοφωνικό σταθμό του L.A «Power 106» η τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με ένα υποθετικό σενάριο από τον οικοδεσπότη της εκπομπής Big Boy.

«Είσαι σε μια σχεδία στη μέση του ωκεανού.Κοιτάς στον ορίζοντα και βλέπεις δύο ανθρώπους να επιπλέουν.Μπορείς να ανασύρεις μόνο έναν αφού τόσο χώρο διαθέτεις στη σχεδία σου.Κοιτάς και βλέπεις τον Ben Affleck και τον Diddy»είπε ο παρουσιαστής.

Η J.Lo στο άκουσμα του υποθετικού σεναρίου γέλασε δυνατά.Η απάντηση που έδωσε ανάμεσα στα γέλια ήταν «θα άφηνα να πνιγούν και οι δύο οι μαλάκες»

Στη συνέχεια όμως ανέτρεψε τα λεγόμενα της λέγοντας «Προφανώς κάνω πλάκα,είναι πολύ άσχημο αυτό» και πρόσθεσε στη συνέχεια «Βen,Puffy ξέρετε ότι σας αγαπώ.Το ξέρετε.»

Keywords
Τυχαία Θέματα