Eurovision: Η Ελλάδα με το Rise Up ψάχνει το εισιτήριο για τον τελικό

09:20 8/5/2014 - Πηγή: Matrix24

Σήμερα διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός και η Ελλάδα με τους Νικόλα και Θεόφιλο των Freaky Fortune και τον Riskykidd φιλοδοξούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και το πολύτιμο εισιτήριο για τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Στον δεύτερο ημιτελικό μετέχουν επίσης οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Γεωργία, Αυστρία, Λιθουανία, Πολωνία, Μάλτα, ΠΓΔΜ, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Σλοβενία,

Λευκορωσία, και Ελβετία.

Τα στοιχήματα για το Rise Up

Σύμφωνα με τα προγνωστικά των διαδικτυακών γραφείων στοιχημάτων, η Ελλάδα θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό, ενώ τα ποσοστά σημείωσαν σημαντική άνοδο λίγα 24ωρα πριν τον ημιτελικό και μετά τις πρόβες των Freaky Fortune και του Riskykidd στη σκηνή του «B&W Hallerne»!

Η Ελλάδα έρχεται τρίτη στις αποδόσεις για τις χώρες του β’ ημιτελικού που θα προκριθούν στον τελικό του Σαββάτου, μετά τη Ρουμανία και τη Νορβηγία, ενώ τη δεκάδα -σύμφωνα με τα «στοιχήματα» θα συμπληρώσουν οι: Αυστρία, Μάλτα, Ισραήλ, Φινλανδία, Σουηδία, Πολωνία και Ιρλανδία.

Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Ρωσία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Σουηδία, Ολλανδία και Ισλανδία.

Οι ιδρυτικές χώρες του θεσμού (ενισχύουν και οικονομικά τη διοργάνωση) δηλαδή Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία - γνωστές και ως «BIG 5»- έχουν περάσει κατευθείαν στον τελικό μαζί με την διοργανώτρια Δανία. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου (22:00, ΝΕΡΙΤ).

Keywords
Τυχαία Θέματα