«Eίναι τόσα πολλά τα θύματα μου που δεν τα θυμάμαι όλα»

Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να δοθούν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή τα στοιχεία και η φωτογραφία του. Άλλωστε το παραδέχθηκε και ίδιος, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς: «Eίναι τόσα πολλά τα θύματα μου που δεν τα θυμάμαι όλα».

Σοκαριμσένη δηλώνει και η επί 20 χρόνια σύζυγός του και μητέρα ενός 18χρονου. Ωστόσο τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά για το πως δεν είχε υποψιαστεί κάτι, αφού καταρχήν ο δράστης είχε καταδικαστεί και πάλι και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2008. Επίσης στο σπίτι τους βρέθηκαν εσώρουχα 8χρονης και αρκετά κινητά τηλέφωνα.

Εργαζόταν

ως κούριερ και δρούσε πάντα μεσημέρι. Την ώρα που τα παιδιά τελείωναν το σχολείο τους. Το τελευταίο του θύμα, ήταν ένα 11χρονο κοριτσάκι, το οποίο κατάφερε να απομονώσει και ασελγήσει πάνω του σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα. Ωστόσο η μικρή διατήρησε τη ψυχραιμία της και πήρε τον αριθμό της μηχανής του. Ενημέρωσε τους γονείς της και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Άνδρες της ΔΙΑΣ τον εντόπισαν επί της Κωνσταντινουπόλεως και τον ακολούθησαν έως το σπίτι του στα Πετράλωνα, όπου του είχαν στήσει ενέδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα