Eurobank: Χρήστος Μεγάλου ο νέος διευθύνων σύμβουλος

Η τελική εισήγηση υποστήριξε την επιλογή νέων -εκτός τράπεζας- προσώπων. Έτσι στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει ο κ. Χρήστος Μεγάλου με μεγάλη εμπειρία στην UBS ενώ πρόεδρος αναλαμβάνει ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Δαυίδ.

Επισημαίνεται ότι ο νέος πρόεδρος της Eurobank ήταν πρόεδρος των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο με αντιπρόεδρο το νυν υπουργό Ανάπτυξης

Νότης Μηταράκης.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η σύζυγός του Ρουμπίνι διετέλεσε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί προεδρίας του Παναγιώτη Τσουπίδη.

Ο Χρήστος Μεγάλου και ο Παναγιώτης Στουπίδης είναι επιστήθιοι φίλοι και αποτελούσαν τη «γαλάζια» παρέα κατά την περίοδο της παραμονής τους στο Λονδίνο, την τρικυμιώδη εποχή που την Ελλάδα κλόνιζε η υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Όσον αφορά στο νέο διοικητικό συμβούλιο, αυτό θα εκλεγεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Eurobank που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιουνίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποβάλλουν παραίτηση οι αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι της τράπεζας κ.κ. Ν. Καραμούζης, Β. Μπαλλής και Μ. Κολλακίδης προκειμένου να διευκολύνουν τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νέο ΔΣ θα μετέχει και ο κ. Τάκης Αράπογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα