Crash test του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς

10:56 3/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Το χρονικό διάστημα της διεξαγωγής του αγώνα συμπίπτει με τη μίνι κρίση που αντιμετωπίζει ο πρωταθλητής Ευρώπης μετά τις διαδοχικές ήττες του από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και τον ΚΑΟΔ για πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο πρωταθλητής των ερυθρόλευκων Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του βρίσκεται υπό καθεστώς πίεσης, συμπλήρωσε όμως ότι μεγάλοι σύλλογοι όπως ο Ολυμπιακός οφείλουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες.

Στην

αποψινή αναμέτρηση οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Εϊσι Λο ο οποίος σύντομα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Προβλήματα επίσης αντιμετώπισαν τόσο ο Δημήτρης Κατσίβελης όσο και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αλλά αμφότεροι αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά.

Στην άλλη πλευρά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για επίσημο ματς μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε. Η παράδοση που έχει με τον Ολυμπιακό είναι σαφώς ευνοϊκή για τον Σέρβο πολυνίκη προπονητή, ωστόσο και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι το συγκεκριμένο στοιχείο δεν θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Η τουρκική ομάδα ήρθε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα και με όλα τα αστέρια της διαθέσιμα. Ένα από αυτά είναι ο Λίνας Κλέιζα ο οποίος έπαιξε με επιτυχία στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2009-2010 κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα