Aναστασιάδης: «Αν πάρουμε τον τίτλο, θα τον έχει πάρει η Παναγιά»

Μεταξύ άλλων είπε: «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Εάν θα είμαστε καλά, θα πάμε καλά. Εγώ περιμένω να με βοηθήσει η Παναγιά. Δεν θα με βοηθήσει κανένας. Η απειλή κοιμάται με εμένα. Εγώ δεν ξεχνάω. Γράφει ο Φέργκιουσον στην βιογραφία του δεν ένιωσα απειλή, αλλά εγώ εδώ νιώθω απειλή πριν ακόμη ξεκινήσω. Ήδη γράφεται δεν μπορεί με τους μεγάλους παίκτες, είναι δέκα χρόνια πίσω, έχετε ήδη αρχίσει. Η απειλή πλέκεται. Δεν

την φοβάμαι, μόνο τον Θεό φοβάμαι. Θα με λοιδορήσουν μερικοί, αλλά εγώ είμαι εδώ μόνο γιατί το θέλει η Παναγιά. Εγώ το λέω από τώρα αν πάρουμε τίτλο θα τον πάρει η Παναγιά, δεν θα τον πάρει ο Αναστασιάδης.

Αν δε μπορείς να αντέξεις το βουητό της Τούμπας δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Ο κόσμος έρχεται να σε χειροκροτήσει και να σε γιουχάρει. Στο χέρι μας είναι να μας χειροκροτήσει. Δεν γίνεται να τρέχουμε στους διαιτητές, συνέχεια να διαμαρτυρόμαστε και να δημιουργούμε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Εάν εσάς σας αρέσει αυτό για να χαϊδεύετε τα αυτιά του κόσμου, εμένα δεν μου αρέσει.

Τους στόχους τους βάζει η ομάδα και είναι υψηλοί πριν ξεκινήσει η σεζόν. Θα πω κάποια στιγμή για τους στόχους, όταν δω όμως πρώτα. Θέλω να δω τι θα κάνουν και οι άλλοι στο αγωνιστικό κομμάτι, μόνο αυτό με ενδιαφέρει.

Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κατακτάει τίτλους. Δεν μπορείς να λες είμαι μεγάλη ομάδα και να μην τους ζητάς. Εγώ παρακαλάω την Παναγιά τον Μάιο να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε δέκα χρόνια. Ο κόσμος είναι ένα μεγάλο κομμάτι, η βοήθειά του είναι πολύ μεγάλη. Αλλά ξέρετε όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μπορεί 99 φορές να είσαι εκεί αλλά αν γίνει μία φορά ζημιά από τον κόσμο το παίρνουν όλοι και πρώτα απ' όλοι εμείς και το κάνουν δικαιολογία. Να μην κατηγορηθεί αυτός ο λαός ότι στάθηκε εμπόδιο στην πορεία του ΠΑΟΚ. Από 15 χρονών είμαι εδώ τα ξέρω όλα, την αγάπη, το πάθος. Αλλά πρέπει να πάρει το μήνυμα ο κόσμος. Την αγαπάμε πολύ την ομάδα, μην την πνίξουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα