2 νεκροί και 2 αγνοούμενοι ο τραγικός απολογισμός της Ρόδου

Στην παραλία της Κρεμαστής βρέθηκε νεκρή 27χρονη εκπαιδευτικός, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα 2 άτομα παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου, ενώ η δεύτερη γυναίκα-θύμα της κακοκαιρίας βρέθηκε στην περιοχή των Μαριτσών.

Την ίδια στιγμή εντατικές έρευνες διεξάγονται με επίγεια και εναέρια μέσα για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, ένας εκ των οποίων είναι ο 53χρονος καθηγητής που επέβαινε στο ίδιο όχημα με την 27χρονη.

Ο πρώτος απολογισμός μετρά τις τεράστιες πληγές που υπέστησαν από τη «βιβλική καταιγίδα» που παρόμοια είχαν να αντικρύσουν από το 1988, με

πολλά σπίτια να έχουν σημαντικές ζημιές, καθώς δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια που ξεπερνούσαν το μισό μέτρο και σε περιοχές διεκόπη η ηλεκτροδότηση.


Για λόγους ασφαλείας η πυροσβεστική της Ρόδου έχει τεθεί σε επιφυλακή, με τις κλήσεις για άντληση υδάτων ξεπερνούν τις 260, τη στιγμή που καταγγελίες κατοίκων αναφέρουν ότι τα ρέματα της περιοχής δεν είχαν καθαριστεί.

Ενδεικτικό της έντασης των φαινομένων που έπληξαν το νησί ήταν ότι στην Ιαλυσό περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και κατέληξαν στο παλαιό νεκροταφείο, το ένα πάνω στο άλλο.

Στο μεταξύ αργά χθες το βράδυ εντοπίστηκε πνιγμένη μια 45χρονη γυναίκα από την Κύπρο που επέβαινε σε όχημα με το σύζυγό της, ο οποίος και αναζητείται.

Πάντως, αναφέρονται τακτικά κι άλλοι αγνοούμενοι, συγκεκριμένα ακόμη 2 επιβαίνοντες σε όχημα– σύμφωνα με μια γυναίκα- στη γέφυρα της Κρεμαστής που δεν έχει ωστόσο επιβεβαιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα