Ξαφνικά δεν του χρωστάνε!

Μετά από μερικές μέρες γεμάτες αντιπαραθέσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, η πλευρά του Λούσιο Φιλομένο αναγνώρισε το λάθος της και σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνει πως όντως ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει στην εξόφληση των οφειλομένων.
Η ανακοίνωση του Χούλιο Κρουζ αναφέρει: «Κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών το κλαμπ του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε δημοσίως ότι προέβη στην εξόφληση όλων των οφειλομένων προς τον Λούσιο Φιλομένο. Αυτές οι δηλώσεις

είναι αληθινές και ο Φιλομένο έκανε λάθος λέγοντας το αντίθετο. Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν ότι ο Λούσιο έδωσε αριθμό λογαριασμού στην εταιρεία μου στην Ελβετία, αλλά δεν είναι προσωπικός. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μάθαμε ποτέ πως τα χρήματα κατατέθηκαν εκεί. Επισημαίνουμε και επιβεβαιώνουμε ξανά πως δεν έχουμε δεχτεί τηλεφωνήματα του κ. προέδρου που είπε ότι το έκανε και μπορώ να επιβεβαιώσω πως έχει όλα τα νούμερα μου, όλους τους τρόπους που θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας. Από την στιγμή που ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση, ως νομικός εκπρόσωπος του Φιλομένο μπορώ να επιβεβαιώσω πως ισχύουν όλα όσα είπε ο πρόεδρος πως τα οφειλόμενα στον πελάτη μου και μένα έχουν κατατεθεί κανονικά και ο παίκτης δεν έχει τίποτα να διεκδικήσει. Στέλνω τα σέβη στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Ξαφνικά δεν του χρωστάνε! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα