Βρύζας: Δώνης ίσον οργάνωση

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιώργο Δώνη ο Ζήσης Βρύζας, στην παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ρίχοντας σε κάθε ευκαιρία τα καρφάκια του για τον Μπόλονι…

«Ηταν μια στρατηγική επιλογή η αλλαγή προπονητή. Υπήρχαν στοιχεία που έπρεπε να αλλάξουν. Είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι τεχνικός ο Δώνης. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην πειθαρχία και την οργάνωση», σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

και στη συνέχεια σχολίασε για το θέμα του τεχνικού διευθυντή:

«Για τον τεχνικό διευθυντή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι. Ετσι λειτούργησε ο ΠΑΟΚ. Οι αποφάσεις του προπονητή είναι σημαντική. Είναι πιθανό ο νέος τεχνικός διευθυντής να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, δεν είναι σίγουρο, θα μιλήσουμε μαζί του και θα δούμε».

Για τον Παντελή Κωνσταντινίδη: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Κωνσταντινίδη για όλα όσα έκανε, πλέον πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά»

Για την λειτουργία της ομάδας: «Εγώ σας είπα είναι πιο σημαντική η λειτουργία της ομάδας και η οργάνωση παρά οι επιλογές προσώπων. Με τον κ. Δώνη θέλω να πιστεύω ότι θα μειώσουμε το ρίσκο προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τον Λάσλο Μπόλονι: »Τα θέματα επικοινωνίας και πειθαρχίας είναι πολύ σημαντικά. Πλέον έχουμε ανθρώπους που έχουν δουλέψει χρόνια μαζί και νομίζω χωρίς να ξεχνάμε την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Βρύζας: Δώνης ίσον οργάνωση | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα