Βενιζέλος για Σύνοδο:«Με σχέδιο ανασυγκρότησης μπορεί να ωφεληθεί η χώρα»

Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προκάλεσαν τις γνωστές εύκολες και επιπόλαιες συζητήσεις στην Ελλάδα, τονίζει σε γραπτή δήλωση του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι από τις αποφάσεις αυτές μπορεί να επωφεληθεί και η Ελλάδα αρκεί να εντάξει τις αποφάσεις αυτές σ” ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης.

Ο κ. Βενιζέλος, με τη δήλωση του, υπενθυμίζει τα όσα έλεγε στην επιστολή του προς τους αρχηγούς των κομμάτων προεκλογικά. Υπογραμμίζει ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών από τον Προσωρινό Μηχανισμό Στήριξης, αλλά και η ανάπτυξη ήταν οι δύο από τις βασικές προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, για την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση.

Καταλήγοντας σημειώνει την ανάγκη ευρείας συναίνεσης, ώστε τα κόμματα να εξηγήσουν στον λαό -με ειλικρίνεια- το σχέδιο για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Βενιζέλος για Τσίπρα: «Οδηγεί τη χώρα στο διχασμό και εκτός Ευρώπης»Ευ. Βενιζέλος για τη 16η επέτειο από τον θάνατο του Ανδρέα ΠαπανδρέουΒενιζέλος προς Παπούλια: Θα επιδιώξουμε το καλύτερο για τη χώρα

Βενιζέλος για Σύνοδο:«Με σχέδιο ανασυγκρότησης μπορεί να ωφεληθεί η χώρα» | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα